ljubavna priča

PAMTI ME PO MAGIJI: Ljubavno pismo u kojoj se 2 Pac IZ ZATVORA oprašta od Madone prodato na aukciji za OGROMNU SVOTU NOVCA!

0

Priznao joj je i da se plaši za svoj život između ostalog navedenog. 

madona
madonafoto: Profimedia

Pismo u kojem pokojni reper Tupak Šakur raskida sa pop pevačicom Madonom, naći će se na aukciji 17. jula, a početna cena mu je 100 hiljada eura. Pismo je nastalo 15. januara 1995. godine u 9 i 30.

 

Pismo ima tri strane, reper se u njemu izvinjava Madoni zbog svog ponašanja i navodi da je njihova veza povlači brojna pitanja od statusa zvezde koji oboje imaju do rase. Priznao joj je i da je bio zaljubljen u nju, ali i naveo da nije želeo da bude “igračka”.

 

2 pac
2 pacfoto: Profimedia

Napomenuo je da je teško biti u vezi sa seks simbolom koji poznaje “svaki muškarac, žena i dete”, ali je takođe moli da ga pamti po “magiji koju su delili”.

On je sa Madonom, kojoj je pisao iz zatvora, podelio da se plaši za svoj život i moli je da mu pomogne tako što će ispričati određenoj ekipi sve što zna jer “radi se o životu ili smrti”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gottahaverockandroll (@gottahaverockandroll) on

“Deo prihoda od prodaje pisma biće doniran udruženju za informisanje o raku dojke”, saopšteno je iz firme Gotta Have Rock & Roll, koja se bavi prodajom vrednih stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLD SCHOOL MUSIC 90’S 00’S (@hip.hop90s) on

Podsetimo, Vrhovni sud u Njujorku 4. juna je donio presudu protiv Madone, koja je želela da spreči da se njene lične stvari prodaju na aukciji, uključujući i ovo, za nju sporno pismo.

 

 

makonda-tracker