ISTINA U PAR SLOVA

EMOTIVNI PEČAT ZA CEO ŽIVOT: Iza OVE tetovaže krije se EMOTIVNA priča lepe Irine Šajk! (VIDEO)

0

Supermodel i bivša partnerka glumca Bredlija Kupera Irina Šajk, otkrila je značenje male tetovaže koju već godinama ima na gležnju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Irina je istetovirala ime svoje pokojne bake Galine čijim je životom, kako kaže, oduvek bila fascinirana i koju je jako volela.

Njena baka Galina je u tinejdžerskim godinama bila špijunka u Drugom svetskom ratu, a kada se rodila Irina ona je bila jedna od osoba zaslužnih za njeno vaspitanje, ispričala je manekenka u intervjuu za Harper's Bazar.

 

Majka mog oca je bila jedna od najsnažnijih žena u mom životu. Odrastajući uz nju naučila sam puno o životu i o tome koliko žene mogu da budu snažne", izjavila je Irina.



Moja baka je neverovatna žena. Kad je počeo Drugi svetski rat imala je tek 20 godina. Bila je narodni heroj i dobila je puno odlikovanja za svoj doprinos u borbi protiv nacista. Ona mi je uzor u životu", istakla je Irina.

 

 

Irinu su očuvale dve bake, majka i sestra. "U našoj porodici nije bilo muškaraca. Žene su sve radile same. Žene mogu da čuvaju decu, žene mogu da rade, mogu da čiste, kuvaju i rade teške fizičke poslove. Žene mogu sve!" dodala je Irina.



Da joj je baka mnogo značila, dokazuje i činjenica da je Irina inspiraciju za ime svoje ćerke Lee de Seine pronašla u pričama svoje bake Galine.

 

 

 

makonda-tracker