razvodi se fatmagul?

HVALA TI ŠTO SI MI BIO PARTNER U OVOJ NESREĆNOJ ROMANSI: Jedna emotivna poruka turske glumice Beren Sat označila i DEFINITIVAN KRAJ VELIKE LJUBAVI?

0

O njihovom odnosu dugo se spekuliše, ali poslednja fotografija u nizu donekle je zbunila fanove. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Turski mediji već nekoliko sedmica pišu o razvodu jednog od najskladnijih slavnih parova s njihovih prostora, Beren Sat i Kenana Doglua, a sada je ove napise potvrdila i sama glumica.

 

Hvala što si mi bio partner u ovoj nesrećnoj romansi. Ti ćeš nastaviti da pišeš nove pesme. Ne kajem se, a nisam ni ljuta, jer si vredan svake moje suze. Bilo kako bilo, volela sam da te volim. Srećan rođendan, zaljubila sam se u tebe – napisala je, između ostalog, 35-godišnja Beren.

 

Turskim medijima je ova njena objava bila dovoljna da zaključe kako se par rastaje nakon petogodišnje romanse. No, fanovi su ostali zbunjeni s obzirom na činjenicu da je slavna glumica napisala ljubavno pismo, čestitku i potvrdu razvoda u jednom. Iz toga su svakako zaključili da su se razveli sporazumno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on

 

Podsećamo, Beren Saat, koju pamtimo po ulogama u serijama “Strasti Orijenta” i “Izgubljena čast (Fatmagul) ”, u vrhu je glumačke elite u svojoj zemlji po zaradi, dok je Kenan deset godina stariji pop pevač.

 

Venčali su se na kalifornijskoj plaži u društvu najbližih prijatelja i rodbine. Dok je Beren koračala do svog budućeg supruga, pratio ju je orkestar svirajući joj omiljenu pjesmu “All you need is love”.

 

 

makonda-tracker