NIŠTA NIJE ZNAO O NJOJ

LJUBAVNA PRIČA ESTRADNOG PARA PODSEĆA NA PRAVI HOLIVUDSKI SCENARIO: Nakon prvog susreta misli o njoj su ga proganjale, a 10 GODINA KASNIJE ponovo su se SRELI! Povezala ih je TRAGEDIJA, a ostatak priče je MAGIČAN!

0


Bane je zavoleo Ninu mnogo pre nego što su razgovarali, a sada su u braku četiri godine. Povod upoznavanja bio je tužan, ali sve ostalo i te kako magično.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor Bane Opačić zaslužan za hitove naših najpoznatijih pevača i pevačica. Autor je više od 1.300 pesama za izvođače različitih muzičkih žanrova.

 

Sarađivao je sa popularnim zvezdama i autor je nekih od najpopularnijih pesama istih. Među njima su Željko Vasić, Dado Glišić, Saša Kovačević, Goca Tržan, Marija Šerifović, Dženan Lončarević, Dragana Mirković, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on

Poznato je da je u braku sa Marinom Pekić. U intervjuima ističe da mu je žena muza i da je neke pesme napisao inspirisan njom. Ljubav se desila na prvi pogled, ali ih je sudbina spojila tek posle deset godina i traje već četiri.

Naime, pre više od jedne decenije, Bane je na jednom nastupu u prolazu primetio nepoznatu devojku, a misli o njoj toliko su ga proganjale da joj je posvetio pesmu i nazvao je “Nina”.

 

- Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim... I nije mi došla takva - došla je puno bolja - istakao je jednom prilikom Bane na svom Fejsbuk profilu. Nekoliko godina kasnije razmenili su poglede u Budvi, ali ne i reči.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on

Usled tragičnih okolnosti na kraju su se upoznali.

 

- Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala “Bane je isto to rekao”. Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala - izjavila je Marina.


Na večnu ljubav njih dvoje zakleli su se 2013, a svoju romansu promovišu kao pravu ljubav.

 

 

makonda-tracker