kraj ljubavi ili trač?

NISU USPELI DA PREVAZIĐU NESUGLASICE ČAK NI ZBOG DVOGODIŠNJE ĆERKICE: Čitav svet BRUJI da su se RASTALI Irina Šajk i Bredli Kuper!

2

Važili su za jedan od najlepših parova, a mnogi su posumnjali u njihovu ljubav nakon ovogodišnje dodele Oskara.

bredli kuper i irina šajk
bredli kuper i irina šajkfoto: Profimedia

Irina Šajk i Bredli Kuper poslednji put su viđeni zajedno u javnosti nakon dodele nagrade Oskar, kada su krenule glasine o navodnoj vezi glumca s pevačicom Lejdi Gagom, a s kojom se zbližio na snimanju filma "Zvezda je rođena".

 

MTO News je objavio kako lepa Ruskinja i Bredli, inače ponosni roditelji kćerkice Lee de Sene, više ne žive zajedno.

 

Ako je verovati dobro upućenim izvorima, par se razišao zbog neslaganja oko pristupa njihovoj vezi. Irina želi da je njihov privatni život dostupniji medijima, a Bredli svoj privatni život ne želi izlagati javnosti.

 

Šuškanja da se nešto događa, podstakao je i dolazak Irine na Met Galu bez nevenčanog supruga Bredlija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Bredli i Irina zajedno su od 2015. godine, a imaju i dvogodišnju kćer Leu, ali glumac se više družio s Lejdi Gagom nego s majkom svoje ćerke.

 

Podsetimo, u centru pažnje 91. dodele Oskara bio je prisan odnos Bredlija i Gage, koji je do izražaja došao na pozornici tokom zajedničkog izvođenja pesme Shallow. Po strani je Irina ostala i nakon same dodele. Kuper i Gaga gotovo dva sata stajali su jedno pored drugoga, poput zaljubljenih tinejdžera, a Šajk je bila u uglu prostorije s Bredlijevom majkom. 

 

 

makonda-tracker