nema pravila u ljubavi

NE ZNAM DA LI SAM GA ZAUVEK IZGUBILA, MOJE SRCE JE NJEGOVO: Šestogodišnja ljubav slavne muzičke zvezde i popularnog glumca okončana je zbog njene ZAVISNOSTI od narkotika

1

Kasnije je našla utehu u dizajneru, ali onda je pevačica raskinula zbog toga što je i on zavisnik!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumca Vilmera Valderamu publika je upoznala u hit seriji "Vesele sedamdesete", koja je u zvezdanu orbitu vinula i Milu Kunis i Eštona Kučera.

 

Zbunjeni Fez osvojio je srca fanova serije širom sveta, ali i slavne pevačice Demi Lovato, s kojom je proveo ukupno šest godina – od 2010. do 2016. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

 

Iako su raskinuli, 39-godišnji glumac i 13 godina mlađa pevačica nikada nisu ništa loše rekli jedno o drugome, a upravo joj je on bio najveća podrška tokom godina borbe sa zavisnošću od alkohola i droge.

 

Vilmer je uz nju bio i prošle godine nakon što se predozirala na zabavi u vlastitom domu, zbog čega je završila u bolnici, a zatim i na još jednom odvikavanju, ali o pomirenju nema reči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

 

Pevačica je tako nekoliko meseci nakon još jednog kolapsa pronašla utehu u dizajneru Henriju Leviju, a ostavila ga je zbog činjenice da je bivši zavisnik, pa se pribojavala da je loše društvo!

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Nedavno je Vilmer svoju bivšu devojku nahvalio kako izgleda odlično, a na kraju ju je nazvao anđelom, te joj poručio kako je voli.

 

"Strast među nama nikada se neće ugasiti, ali naučila sam da ne mogu tražiti od drugih da me upotpune kada se osećam usamljeno. Stalno sam se pitala jesam li donela pravu odluku. Ne znam jesam li ga zauvek izgubila, a moje će srce uvek biti njegovo", otkrila je 2016. godine za bivšeg dečka.

 

 

 

 

makonda-tracker