UPOZORENJE ZA SVE

ĆERKE PLAŠI SVOJIM FOTOGRAFIJAMA IZ MLADOSTI: Jedna od najlepših glumica na svetu zbog neopreznosti platila OGROMNU cenu

0

Ona ne želi da njene naslednice prođu kroz ono što je ona

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Bruk Šilds svoje ćerke stalno podseća na to da uvek koriste kremu za sunčanje i da se paze sunčevih zraka, zbog lošeg iskustva kroz koje je ona prošla.

 

- Ne želim da moraju da prođu kroz ono što sam morala ja u svojim zlatnim godinama. Zbog raka kože, morali su da mi iseku deo lica. Uvek im pokazujem te fotografije i plašim ih pitanjima: “Da li to sebi želiš?” Zbog svoje neopreznosti platila sam cenu – otkrila je glumica u intervjuu za magazin “People”.

 

foto: Profimedia

 

Glumica kojoj je svetsku slavu donela uloga u pomalo kontroverznom filmu “Plava laguna”, sada se trudi da vodi zdrav život, redovno vežbati i trudi se da se hrani raznovsrno.

 

- Oduvek sam obožavala sunce. I lako sam dobijala boju. Nisam uopšte bila svesna njegove štetnosti, a ono je najopasnije zadnjih deset godina. Kako bih izbegla rak kože, mnogo više pazim kada se izlažem suncu i koristim zaštitne kreme. Imala sam nekoliko operacija na licu – rekla je i dodala da smatra da je važno da njene ćerke shvate da su prelepe i bez šminke i da im ona nije potrebna za samopouzdanje.

 

 

makonda-tracker