"skromno"

POLA NJENOG BOGATSTVA IDE USKORO BIVŠEM SUPRUGU: Pevačica nije potpisala predbračni ugovor - i sada će morati da se odrekne čak 80 MILIONA EVRA!

0

Razvodi nisu nimalo lako, a sada se i ona uverila u to.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prema tim istim izvorima, procenjuje se da bogatstvo umetnice prelazi sumu od 160 miliona evra, i da će Adel polovinu morati da podeli sa svojim partnerom.

 

Ona ima tri studijska albuma (pod nazivom "19", "2" i "25") koji su je učinili jednom od najbogatijih žena u muzičkoj industriji u Velikoj Britaniji. U 2016. godini, ona je bila na vrhu liste najuspešnijih ljudi ispod 30 godina u svojoj zemlji. To je bilo pre tri godine, a onda je njeno bogatstvo procenjeno na 106 miliona.

 

Međutim, treba istaći da je Adel skromnog porekla i da ju je odgajila samohrana majka u jednom stanu, bez ikakvog komfora i luksuza. Adel je jedna prizemna i skromna osoba, kako često navode osobe koje je poznaju i koje sarađuju sa njom.

 

Razvod će se rešiti, verovatno, daleko od suda i medija, sasvim u skladu sa onim što su godinama radili sa svojim životima - daleko od medijske propraćenosti.

 

 

makonda-tracker