nije bilo skandala

U TREĆEM BRAKU NAŠLA JE SREĆU: Pevačica Kaja bila je udata za OVOG košarkaša

0

Danas je pevačica udata za slavnog Džuniora Džeka.

foto: Dušan Petrović
foto: Dušan Petrović

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić već godinama je u srećnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a pre njega bila je u dve bračne zajednice koje su se neslavno završile.


Kao mlada devojka udala se za Nikolu Dragojlovića, sa kojim ima ćerku Nikolinu, a 2009. godine udala se za tadašnjeg dečka, košarkaša Uroša Duvnjaka.

 

foto: Luka Šarac

U to vreme on je igrao za jedan poljski klub i kada se vratio u Srbiju njihov zajednički život išao je pogrešnim tokom, pa su se sporazumno i bez teških reči razveli krajem 2010. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PAOK BC (@paokbasketball) on

Pevačica Kaja i košarkaš Uroš odlučili su da se razvedu posle godinu i četiri meseca braka. Razlog za rastavu nisu bile ni prevare ni svađe, već su se njih dvoje udaljili i vremenom osetili veliku netrpeljivost. Razvod je bio sporazuman.

Kaja je podnela zahtev za razvod, a Uroš se iselio iz stana.

 

"Svaki brak ima i uspone i padove, tako i naš. Bilo je i svađa, ali je bilo i ljubavi, što je normalno. Mi smo se udaljili i vremenom počeli jedno drugo da mučimo i to je jedini razlog našeg razvoda. Nije bilo prevara, nije bilo skandala, svađa... Ni Uroš ni ja nismo takvi ljudi", rekla je tada Kaja.

 

 

makonda-tracker