BURNA LJUBAVNA PRIČA

Godinama je volela Viktora Troickog, a onda je sreću pronašla pored poznatog FUDBALERA: Lepa manekenka govorila je da više NIKADA neće biti sa sportistom, međutim...

0

Teniser Viktor Troicki krajem ovog meseca proslaviće dve godine braka sa suprugom Aleksandrom, a pre nego što ju je upoznao voleo je još dve poznate manekenke.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od njih je Sunčica Travica, sa kojom je imao vrlo turbulentnu vezu.

Atraktivna manekenka Sunčica Travica Viktora je osvojila 2009. godine. Njih dvoje iza sebe imaju burnu vezu, budući da su više puta raskidali i mirili se.

 

Godine 2014. definitivno su odlučili da stave tačku na svoju ljubav, a teniser je nakon toga uplovio u vezu sa Sofijom Milošević.

 

- Sofija je lepa i mislim da su lep par. Viktor je oduvek voleo manekenke tako da ne treba da čudi što je posle mene opet našao takvu - rekla je Sunčica tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ??????? (@suncica.travica) on

Iako je isticala da nakon raskida sa Viktorom nikada više neće biti u vezi sa sportistom, Travica je 2016. godine sreću pronašla pored fudbalera Aleksandra Radišića.

 

- Naše upoznavanje bilo je spontano. Moji prijatelji, ali i neprijatelji, primećuju da sam stvarno srećna u ljubavi. Uskoro ćemo proslaviti četiri meseca veze. Prvi put u životu osećam da je on pravi muškarac za sva vremena - rekla je Sunčica pre tačno dve godine, baš u vreme kada je Viktor spremao svadbu sa Aleksandrom, sa kojom je zatim dobio ćerku Irinu.

 

 

makonda-tracker