skrasiće se

Njen burni ljubavni život oduvek je interesovao javnos: Karolina Gočeva napokon pronašla ljubav i udaje se (FOTO)

0

Makedonska pevačica, koja je zabeležila veliki uspeh i u Srbiji, Karolina Gočeva, udaće se u subotu za dugogodišnjeg partnera.

foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Karolina je nešto malo duže od godinu dana u vezi sa slikarom Mihailom Korubinim, slikarom iz Skoplja. Oni će u subotu, u Makedoniji, na velikoj proslavi, ozvaničiti svoju vezu.

 

Mihail Korubin potiče iz umetničke porodice. Njegov otac Rubens je poznati makedonski slikar, a majka Lile Korubin dizajnerka. Mihail je magistar likovne umetnosti, a njegova dela su izlagana širom sveta.

 

Prijateljstvo sa Tošetom bilo je simbol čiste i iskrene ljubavi: Poslednji put smo je videli pre 7 godina, a ovako sada izgleda Karolina Gočeva (FOTO)

 

Zanimljivo je da je Karolina donedavno želela dete, ali ne i brak.

 

 

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

 

Ne postoji idealno vrieme za brak. Još ne razmišljam na tu temu kao o nečemu što bi trebalo da planiram. Ako se desi - desiće se, a ako se ne desi – ništa strašno. A pošto su sada moderna vremena, htjela bih da imam dijete, a muž nije obavezan. Za mene je majčinstvo najvažnije, a brak kao brak nije obavezan", rekla je ona prošle godine.

Ona je imala buran ljubavni život, bila je dovođena u vezu sa mnogim muškarcima iz javnog sveta, ali je u Mihailu našla čoveka svog života.

makonda-tracker