ISKRENO O SVEMU

POMIRENJE NA POMOLU? Sofija Milošević otkrila PRAVU ISTINU o odnosu s Ademom Ljajićem!

0

Od kada je stavila tačku na vezu sa fudbalerom Ademom Ljajićem, Sofija Milošević je sama i zasad ne planira da uplovi u novu romansu.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sa fudbalerom Ademom Ljajićem raskinula je početkom avgusta, i to nakon tri godine zabavljanja. Njih dvoje su poslednjih meseci veze bili dosta udaljeni zbog poslovnih obaveza, a to je dovelo do toga da stave tačku na ljubavnu vezu i da se rastanu u mirnom tonu. Sofija otkriva u kakvim je sada odnosima sa bivšim dečkom.

 

- Mi smo ostali u divnim, super odnosima. I sada kada je menjao klub smo se čuli - kaže Sofija, a na pitanje da li to znači da postoji mogućnost da se pomire, Sofija je prvo zastala, a onda rekla:

 

- Ne znam. Ne verujem. Baš smo ostali u divnim odnosima. Bila sam i na utakmici pre nekoliko nedalja kada smo igrali protiv Rumuna.

 

foto: Profimedia

Pošto kaže da zasad ne postoji mogućnost pomirenja sa Ademom, a pojavila se na stadionu i bodrila našu reprezentaciju, nametnulo se pitanje da li joj joj je prišao neki fudbaler ili joj se udvarao.

 

- Niko mi nije prišao. Mislim da nikome nije bila ništa jasno. Ljudima je to čudno kada neko ostane u dobrim odnosima. Uvek se čekaju neki skandali, ali između Adema i mene to ne postoji. Baš mi je drago što smo ostali u dobrim odnosima - ističe Sofija.

 

Gde god se pojavi Sofija privlači pažnju, a zbog izgleda često je bila meta predrasuda.

 

- Uvek ima predrasuda kada su lepe žene u pitanju. Ista stvar je i kada su uspešne žene. Nije bitno da li je lepa ili ne. Ja se borim sa predrasudama ceo život - kaže Sofija i dodaje:

 

- Ljudi uglavnom misle za mene da sam arogantna, što je potpuno suprotno od realnosti. Privatno sam opuštena.

 

 

makonda-tracker