slomila mu je srce

ZBOG NJE JE MNOGO PATIO, A NJENA PORODICA NIKADA GA NIJE PRIHVATILA: Bali beg pre braka sa Fahrije LUDO JE VOLEO OVU DEVOJKU! (FOTO)

1

I dok mu sada cvetaju ruže na svim poljima, slavnom zavodniku nije uvek bilo tako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ceylan Capa (@ceylancapa) on

 

Reč je o bivšoj voditeljki "Fashion TV"-a, Džejlan Čapi.

 

Naime, Džejlan i Burak su bili u višegodišnjoj romansi, tačnije voleli su se dve i po godine. Definitivno su raskinuli 2014. godine, a dugo se spekulisalo šta je bio razlog.

 

U jednom turskom tabloidu kao bomba je odjeknula vest da je Džejlan zapravo pronašla Buraka u krevetu sa drugim muškarcem, te ga je zbog toga ostavila, međutim, kasnije se saznalo da je razlog zapravo to što Džejlan potiče iz imućne porodice, a Burak je uvek bio skromnog vaspitanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ceylan Capa (@ceylancapa) on

I dok su šarmantnoj crnki roditelji sve obezbeđivali u životu, glumac je sve sam morao da zaradi. Ubrzo su zbog razlike u karakterima počeli sve češće da se svađaju, a Ozčivita nikako nije prihvatala Džejlanina imućna porodica. Raskid je bio neminovan, a Burak je ostao slomljenog srca.

 

- Ubrzo nakon raskida sam počeo puno da radim i zatrpavam se poslom. Upoznao sam Fahrije, sa kojom sam prvobitno bio prijatelj. Iskustvo me je naučilo da ljubav može da bude opasna, a ja zbog nje nisam želeo da gubim glavu. Fahrije me je uverila da prava ljubav ipak postoji - rekao je Burak svojevremeno.

 

 

makonda-tracker