zaljubljena

Pevačica Katarina Grujić otvoreno o svom ljubavnom životu: U Nikoli sam našla sve što sam tražila

0

Zaljubljena brineta ne skida osmeh sa lica, a pored toga što je zadovoljna i ispunjena zbog svog posla, smatra da je to zadovoljstvo sreće potpuno tek onda kada pored sebe ima pravog muškarca.

katarina grujić
katarina grujićfoto: Damir Dervišagić

Katarina Grujić smatra da je bolje da ne priča u javnosti detalje svoje veze, jer je o sreći pametnije ćutati. Međutim, ovog puta je odlučila da ipak nešto podeli sa nama!

 

Naime, pevačica kaže da ne pada toliko na fizički izgled, koliko na karakter i manire. Privlače je muškarci koji su joj karakterno kompatibilni i sa kojima se lako razume u svemu. 

Samo takav momak može da me osvoji, a mislim da je Nikola baš ono što ja tražim" , otkrila je Katarina za magazin "Story".

 

Nikola i Katarina se odavno poznaju, ali se dugo nisu sretali. I kao iz prave ljubavne priče, nakon mnogo godina, našli su se zajedno u istom restoranu za susednim stolovima. Čim su se ugledali, sve drugo je nestalo, baš kao u filmu. Takođe, ona voli da kaže da je to bila ljubav na prvi pogled posle toliko godina.

 

Za sebe smatra da je iskusnija  nego u periodu dok je bila mlađa, ali i da niko nije mnogo pametan kada se zaljubi.

Svakome se dešavaju greške, pa i meni, ali ja na njih gledam kao na važne životne lekcije posle kojih krećem dalje" , kaže Katarina i dodaje: "Loše iskustvo ne može da poljulja moju veru u sebe, niti u ljubav". 

 

makonda-tracker