DARKO LAZIĆ JE PROŠLOST

Ljubav je sve jača, a par sve bliži OLTARU: Ana Sević upoznala roditelje svog novog izabranika - evo kako su oni reagovali!

2

Pevačica Ana Sević konačno može da prestane da krije emocije i ljubav koju oseća prema novom dečku, biznismenu Danijelu Nedeljkoviću.

foto: Foto: Vladimir Šporčić
foto: Foto: Vladimir Šporčić

Posle razvoda sa pevačem Darkom Lazićem, Sevićeva je pokušavala da od medija sakrije svog novog partnera, ali sada je tome došao kraj. Ana je srećna i to se vidi na njenom licu, a sudeći po tome kako izgleda, verujemo da je ljubav učinila da Sevićeva i svoje telo dovede do savršenstva.

 

Sevićeva ima još puno razloga da bude srećna, a jedan od njih je i taj što je upoznala roditelje svog novog dečka.

 

- S obzirom na to da je skoro mesec dana u Budvi sa Danijelom, a da su njegovi roditelji nedavno boravili u istom gradu kako bi uživali na odmoru, on je shvatio da je vreme da Ana upozna njegove, te da nema razloga više da se kriju. Iako je Ani u početku bilo malo neprijatno, ona je pristala na upoznavanje. Zaljubljena je u Danijela i nije želela da dovodi u pitanje njegovu odluku i da uopšte razmišlja o tome da li je pravi trenutak za tako veliku stvar - otkriva izvor za Alo i dodaje da je Sevićevoj s druge strane bilo drago što će sresti svekrvu i svekra.

 

- Izašli su svi zajedno na večeru koju je Danijel organizovao u jednom restoranu u Budvi, gde nije bilo preterane gužve, kako bi mogli na miru da se ispričaju i upoznaju. Oni su bili oduševljeni Anom čim su je videli. Ona je inače veoma neposredna i ljudi je zbog toga i vole. Naravno, ni Danijelovi roditelji nisu ostali imuni. Sedeli su nekoliko sati i uz vino pričali o svemu. Ana je čula priču kako su se njegovi otac i majka upoznali, a onda je i ona otkrila njegovima kako je zavolela Danijela - otkriva naš izvor i dodaje:

 

- Njegovi roditelji nisu previše navaljivali da im Ana priča sve detalje iz svoje prošlosti, jer je njima najvažnije da Danijel bude srećan. A da je zaista tako, uverili su se kada su primetili kako njihov sin uživa pored Sevićeve. Ana im je ispričala nekoliko anegdota koje su im se desile od početka veze i na kraju su se rastali uz dogovor da se ponovo svi zajedno vide u Beogradu, kada će buduća snajka Nedeljkovića doći na porodični ručak - kaže izvor.

 

 

makonda-tracker