briga i strah

Ana Sević u strahu: Posle drame sa Lazićem, plaši se da će joj oteti ćerku

0

Pevačica je zabrinuta zbog bezbednosti ćerke i ne može da spava zbog toga.

ana sević
ana sevićfoto: Damir Dervišagić

Ana Sević strahuje da bi momci koji su pretukli njenog bivšeg muža Darka Lazića zbog duga od 50.000 evra mogli da otmu njihovu ćerku Lorenu!

 

- Čim je čula da je Darko krvnički premlaćen, prepala se da bi neko mogao da naudi njihovoj četvorogodišnjoj ćerki. U panici je da će zbog Lazićevog duga napasti Lorenu ili je čak oteti. Ana nikako ne može da se smiri, noću ne spava i stalno razmišlja o tome. Posebno je muči to da bi ponovo mogli da nasrnu na Lazića pred ćerkom, pa da tako i nju povrede, kaže dobro obavešten izvor.

 

Prema rečima izvora bliskog pevačici, Sevićka je posle incidenta odmah nazvala bivšeg supruga da proveri da li je dobro.

 

- Rekla mu je da strahuje za Lorenu, a on ju je ubeđivao da će sve rešiti i da će na svaki način zaštititi devojčicu. I Darko je još potresen i uplašen za svoj život, tako da su se dogovorili da malena u narednom periodu ostane s majkom, ističe sagovornik.

 

Lazića i bivšeg učesnika "Zadruge" Miljana Vračevića su u sredu uveče u Umčarima napala petorica momaka. Oni su ih naterali da izađu iz automobila, zatim im prsnuli suzavac u oči i počeli da im lupaju šamare i da ih brutalno tuku. Vračevića su udarili kundakom pištolja u glavu, a jedan od napadača je pucao u vazduh.

 

 

makonda-tracker