javnost prati svaki njihov korak

Razvod ponovo ODLOŽEN: Oglasio se Kijin i Slobin advokat i otkrio SVE DETALJE okončanja braka

2

Otkako su Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović napustili "Zadrugu" i zvanično objavili da su doneli odluku da se razvedu, javnost prati svaki njihov korak.

kija kockar i sloba radanović
kija kockar i sloba radanovićfoto: FILIP PLAVČIĆ

I dok je Kristina odmah po napuštanju "Zadruge" potpisala papire za razvod, Sloba to još nije učinio, a kako je pre nekoliko dana ekskluzivno za portal Pink.rs izjavio, to je trebalo da uradi u sredu, tj. juče. Međutim, do toga nije došlo.

 

On je tada objasnio da ga je advokat Vićentije Darijević zamolio da, zbog obaveza, taj susret i potpisivanje odlože za danas, međutim, ni danas se nisu sastali, a novinari ovog portala kontaktirali su advokata kako bi proverili kada će Sloba i Kija i zvanično staviti tačku na njihov brak.

 

- Bio je prvobitan dogovor da se juče vidimo, međutim, zbog vanrednih obaveza koje smo i Slobodan i ja imali, sastanak kojem je trebalo da prisustvuje i Kija pomeren je za danas. Međutim, Kija je juče javila da joj je za danas nešto neplanirano iskrslo oko snimanja, tako da smo sve pomerili za sledeću nedelju - izjavio je Darijević.

 

 

makonda-tracker