i još iznenađenja

Cifra od koje će vam se zavrteti u glavi: Evo koliko su novca Prijovićka i Filip dali za DIJAMANTSKE burme

0

Venčanje pevačice Aleksandre Prijović i njenog izabranika Filipa Živojinovića biće ceremonijalno obavljeno 21. juna, a oni će uživati u ovoj raskoši.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Burme su urađene upravo po njenom ukusu, a u sebi sadrže usitnjene dijamante, a na ovaj nakit je par čekao čak dva meseca. Kako prenosi Kurir, na prstenje su Filip i Aleksandra potrošili čak 5000 evra.

 

Nakit koji će budući mladenci jedno drugom staviti na ruku 21. juna urađen je po pevačicinom ukusu, sa usitnjenim brilijantima. Oni su na prstenje čekali više od dva meseca, a sad je i ta bitna stavka završena. Pripreme za glamurozno venčanje i svadbeno veselje polako privode kraju, a u organizaciju je uključena cela porodica Živojinović. Boba pomaže Filipu oko menija, na kojem će se naći specijaliteti iz sedam najpoznatijih evropskih restorana, dok Lepa Brena sa Aleksandrom i njenom majkom Borkom završava detalje u vezi s dekoracijom svečane sale.


Folkerka se, inače, ne opterećuje mnogo slavljem i potpuno je mirne glave.

 

- Nema nikakvih novosti. Polako sve privodimo kraju, sve je opušteno. Glavne stvari smo završili. U međuvremenu sam snimila i duetsku pesmu sa Sašom Matićem, koji će nam biti drag gost na proslavi. Ja normalno radim svoje nastupe, a vikend kad nisam pevala posvetila sam se organizaciji svadbe. Sve teče po planu i jedva čekamo taj dan - rekla je Aleksandra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker