izvukli pouku

Mirka Vasiljević otkriva kako su se ona i Vujadin Savić izborili za svoju ljubav: Bilo je pitanje možemo li da nastavimo dalje

0

Poznata srpska glumica nedavno je otvorila dušu i ispričala kako je njoj i Vujadinu bilo teško na početku veze, ali i kako su sve uspeli da prebrode.

foto: Marina Lopičić

Mirka Vasiljević otkrila je za Story detalje početaka svoje veze sa Vujadinom. Poslovni uspesi zamalo da se ispreče njihovoj ljubavi, ali mladi par to ipak nije hteo da dozvoli. Ni velike daljine, ni manjak vremena nisu uspeli da unište ono što je bilo toliko jako.

Naša veza bila je na velikom ispitu na samom njenom početku. On je tada potpisao za Bordo i postavilo se pitanje možemo li da nastavimo dalje. Pitali smo se želimo li da uložimo trud da naša veza funkcioniše dok smo razdvojeni hiljadama kilometara ili da se rastajemo. Tada sam imala jednu od glavnih uloga u seriji „Miris kiše na Balkanu‟ i po ceo dan sam bila na snimanju, pa nisam mogla da idem kod Vujadina,‟ ispričala je Mirka za Story.

foto: Petar Đorđević

Razmislili su i odlučili da daju šansu sebi. Znali su se dugo pre nego što su se zaista i spojili, shvatili su da bi mogli da izgube mnogo više ako propuste priliku, pa su učinili sve da veza opstane:

Budući da sam mu se izrazito dopala, a i dugo smo se znali, rekli smo da, ako smo toliko dugo čekali da se spojimo, hajde da ne dozvolimo da nas to udalji, već naprotiv, da nas to ojača. Iz toga smo izvukli pouku da više cenimo vreme koje provodimo zajedno.”

 

 

makonda-tracker