NEMA MIRA

Idilični odmor nije prošao kako je želela: Mirka otkrila šta je sprečilo da uživa sa porodicom (FOTO)

0

Mirka Vasiljević dugo je čekala da otputuje sa svojom porodicom na odmor, budući da zbog prirode posla svog nevenčanog supruga fudbalera Vujadina Savića godinu dana nisu imali priliku da budu na okupu.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Glumica je za porodični odmor izabrala Dubai, ali otkriva, Vujadin i ona nisu imali vremena da se osame.

Iako smo mnogo čekali na odmor, moram priznati da smo ga proveli u jurcanju za decom! Vujadin i ja nismo imali vremena za nas dvoje, osim kada deca odu u krevet. Ipak, to nije bilo dovoljno da se posvetimo našim potrebama, već smo isključivo gledali da deci bude zabavno", kaže Mirka i ističe da joj je zbog ubrzanog načina života bilo teško da se opusti na odmoru

Zbog Vujadina se odrekla važne stvari: Mirka Vasiljević priznaje šta joj je rana udaja oduzela

Toliko sam se navikla da živim sa puno obaveza, da kada smo otišli na odmor, nisam bila ni svesna da smo otputovali. Prijatelji mi kažu da treba da prikočim i znam da su u pravu. Posle pet dana u Dubaiju rekla sebi da treba da se osvestim!", uverava nas glumica i ističe da svoju decu ne želi da vodi na daleke destinacije dok su još mala.

 

A post shared by 'savicvujadin' (@savicvujadin) on

Iako sam prvo želela da odmor provedemo u nekoj zemlji u kojoj do sada nismo bili, opet sam odabrala Dubai, u kojem smo bili četiri puta. Vrlo je naporno putovati sa malom decom na neke dalje destinacije, jer sve one zahtevaju avionska presedanja. Pored toga, deca su nam mala da bi zapamtila odmor, pa ćemo na egzotičnija mesta ići kada oni porastu", kaže Mirka i napominje da još ne planira venčanje sa Vujadinom.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker