očaravajuća

Obrazovana i prelepa: Ovo je devojka koja je osvojila srce Sergeja Trifunovića? (FOTO)

2

Kako tvrde domaći mediji, poznati glumac je srećno zaljubljen i navodno već tri meseca krije vezu s atraktivnom plavušom.

 

- Jelena Markulić ima 26 godina i, pored studija, bavi se modelingom. Uspešan je student, a smatra da je obrazovanje na prvom mestu. Njena karijera modela je u usponu, a kampanje prihvata samo kada za to ima vremena. Upravo to se i dopalo Sergeju, jer on voli devojke koje su obrazovane i vode računa o sebi - dodaje izvor.

 

Sergej je u ranijim intervjuima pričao kakve devojke voli.

 

 

- Veoma mi je važno da je devojka duhovita, da razume moj smisao za humor i da mi kraj nje nije dosadno. Na sreću, ima i takvih devojaka. Mada, sretao sam i ove nedodirljive i neosvojive, ali ne bi dugo zadržale moju pažnju - rekao je u jednom intervjuu Sergej i dodao šta zamera ženama:

 

- Vlada lažna emancipacija žena. Muškarci su zaboravili koja je njihova uloga, a žene su počele da se ponašaju kao jači pol. Podržavam to što se bore za svoje karijere i ne žele finansijski da zavise od muškaraca, ali im zameram što su izgubile ženstvenost i zaboravile kako se ponašaju dame.

 

 

makonda-tracker