ljubav za ceo život

Fotografija sa 150.000 lajkova raznežila planetu: Pogledajte kako su Novak i Jelena jedno drugom čestitali Dan zaljubljenih

1

Srpski teniser i njegova lepa supruga godinama su u skladnom braku, pa je jučerašnji praznik za njih samo jedan u nizu srećnih zajedničkih dana.

foto: Instagram
foto: Instagram

Ipak, Novak i Jelena Đoković nisu propustili priliku da jedno drugom javno čestitaju Dan zaljubljenih, a to su učinili putem društvene mreže Instagram, svako na svoj način.

 

Lepa Beograđanka, koja je prošle godine donela na svet njeno i Novakovo drugo dete - devojčicu po imenu Tara, otkrila je pratiocima kako njen dragi i ona provode praznik ljubavi.

 

 

Jelena je, naime, objavila fotografiju nastalu u njihovom porodičnom restoranu u Monte Karlu, gde su Novak i ona očigledno uživali u romantičnoj atmosferi.

 

 

- Muškarac iz mojih snova i još mnogo više od toga. Živeli, ljubavi. Volim te, srećan Dan zaljubljenih - napisala je Novakova supruga.

 

Teniser se, s druge strane, prisetio emotivnog trenutka s jednog njegovog meča i čestitao praznik svojoj supruzi starom i veoma dirljivom fotografijom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker