otvoreno o svemu

Nije krila šta je bio razlog rastanka: Emina i Mustafa su raskinuli još na samom početku veze

0

U danima kada se šuška o tome da je nastupio kraj ljubavi lepe pevačice Emine Jahović i njenog supruga Mustafe Sandala, prisetili smo se jedne njene stare izjave...

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Kako domaći mediji pišu, u braku slavnog para već mesecima nešto ne funkcioniše. Turski pevač i srpska pevačica navodno su u lošim odnosima, a štampa tvrdi da je Mustafa napustio njihov porodični dom.

 

Bračni par još uvek se nije oglasio povodom ovih navoda, a Emina je nedavno demantovala pisanje srpskih i turskih medija.

 

- Već smo se oglušili na te stvari. U ovom poslu ako išta naučite, to je da se ne obazirete. To je kao kada vas neko udara u jednu stranu tela i onda vam to ogrubi, pa jednostavno više ne osećate. Mi jedino znamo pravu istinu - rekla nam je nedavno šarmantna pevačica.

 

 

Ipak, bez obzira na to kako danas stoje stvari u njihovom odnosu, Emina i Mustafa su već na samom početku svoje ljubavi imali velike probleme, koji su čak doveli do rastanka, a pevačica je bez dlake na jeziku jednom prilikom podelila detalje o ovom turbulentnom periodu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker