Glossy PRIČA NEDELJE

Emotivno priznanje Ane Kokić: Od kako je Nikola u inostranstvu, više uživamo u zajedničkim trenucima

0

U trenutku dok ubira plodove zbog uspeha nove pesme, pop pevačica objašnjava na koji način brine o ćerkama dok joj je suprug odsutan zbog poslovnih obaveza

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pop pevačici Ani Kokić 2018. godina počela je i više nego uspešno. Na svom Jutjub kanalu objavila je pesmu "Ima li on", koja je, sudeći prema reakcijama i broju šerova na društvenim mrežama, za kratko vreme postala hit. Kao tvrde Anini fanovi, pevačica u novom spotu neverovatno podseća na čuvenu glumicu i muzičarku Oliviju Njutn Džon, iz perioda kada je bila glavna zvezda filma "Briljantin".

 

 

I dok ubira plodove svog rada, atraktivna brineta za Glossy priča o ćerkama, suprugu Nikoli Rađenu, koji trenutno boravi u Rusiji, gde igra za tamošnji CSKA, ali i o novim poslovnim poduhvatima.

 

foto: Luka Šarac

- Godina mi je zaista super počela i želim samo tako da se i nastavi. Spot i pesma su odlično prošli kod publike, kritike su pozitivne i sada uživam u uspehu. Ove godine imam u planu da realizujem sve ono što sam zamislila i pripremala u prethodnom periodu, tako da ću biti više nego zaposlena. Zato mi je jedina novogodišnja želja bila da svi budemo živi i zdravi. Ovih dana pregovaram sa saradnicima o tome da li da snimim album ili pojedinačne singlove. Ima lepih pesama, što bi se reklo za svakog ponešto - počinje priču Ana, koja sa brojnim poslovnim obavezama i koncertima u zemlji i inostranstvu odlično usklađuje i brigu o naslednicama Nini i Tei.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker