Glossy PRIČA NEDELJE

Emotivno priznanje Ane Kokić: Od kako je Nikola u inostranstvu, više uživamo u zajedničkim trenucima

0

U trenutku dok ubira plodove zbog uspeha nove pesme, pop pevačica objašnjava na koji način brine o ćerkama dok joj je suprug odsutan zbog poslovnih obaveza

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pop pevačici Ani Kokić 2018. godina počela je i više nego uspešno. Na svom Jutjub kanalu objavila je pesmu "Ima li on", koja je, sudeći prema reakcijama i broju šerova na društvenim mrežama, za kratko vreme postala hit. Kao tvrde Anini fanovi, pevačica u novom spotu neverovatno podseća na čuvenu glumicu i muzičarku Oliviju Njutn Džon, iz perioda kada je bila glavna zvezda filma "Briljantin".

 

 

I dok ubira plodove svog rada, atraktivna brineta za Glossy priča o ćerkama, suprugu Nikoli Rađenu, koji trenutno boravi u Rusiji, gde igra za tamošnji CSKA, ali i o novim poslovnim poduhvatima.

 

foto: Luka Šarac

- Godina mi je zaista super počela i želim samo tako da se i nastavi. Spot i pesma su odlično prošli kod publike, kritike su pozitivne i sada uživam u uspehu. Ove godine imam u planu da realizujem sve ono što sam zamislila i pripremala u prethodnom periodu, tako da ću biti više nego zaposlena. Zato mi je jedina novogodišnja želja bila da svi budemo živi i zdravi. Ovih dana pregovaram sa saradnicima o tome da li da snimim album ili pojedinačne singlove. Ima lepih pesama, što bi se reklo za svakog ponešto - počinje priču Ana, koja sa brojnim poslovnim obavezama i koncertima u zemlji i inostranstvu odlično usklađuje i brigu o naslednicama Nini i Tei.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani.

 

foto: Dragana Udovičić

- Obe moje ćerke idu u školu. Jedinu pomoć koju imam sa devojčicama trenutno je od mame i sestre. Nemam bebisiterke jer i ja želim da učestvujem u njihovom odrastanju. Srećom, Nina i Tea su pune razumevanja za moj posao, štaviše, dosta mi pomažu samim tim što shvataju koliko je teško i naporno raditi noću. Pošto su devojčice, obe vole da komentarišu moja spremanja za nastupe, savetuju me, a deca kad nešto kažu, to je iskreno i pravo. Izuzetno zapažaju svaku promenu na meni, bilo da je reč o šminki, garderobi ili pesmama. Sve znaju i sve vide. Obe su muzikalne, pokazuju interesovanje prema instrumentima, idu na hor, ali i na sport. Potpuno su okupirane lepim stvarima - ističe ponosna mama, koja priznaje da joj je ponekad teško što je trenutno razdvojena od supruga, ali lakše joj je pri pomisli da će se to promeniti za koju godinu.

Teško jeste, ali ne i neizdrživo. Moderne tehnologije nam olakašavaju to što nismo skupa jer se često čujemo s tatom. Zato mi se čini da više uživamo kada smo zajedno. Ali još nekoliko godina, pa ćemo biti svi na okupu non-stop," otkriva Ana, puna volje da u životu sve kockice složi onako kako treba.

foto: Luka Šarac

- Pevanjem se bavim već osamnaest godina i nisam izgubila volju. Navikla sam na sve obaveze i to je moj život. Nemam nameru ni da okačim mikrofon o klin, a bilo je trenutaka kada mi je bilo teško, mada je sve to prošlo. Kad su deca bila mala, želela sam da budem više s njima, ali da ne zapostavljam posao. Htela sam sve, a morala sam da napravim neki balans. Pomišljala sam i da dignem ruke od svega, ali pošto se nikad ne predajem tek tako, odlučila sam da nastavim muzičkim putem i nisam se pokajala. Muzika je moj život - završava Ana.

 

 

makonda-tracker