Glossy PRIČA NEDELJE

Lepa Brena i Boba Živojinović: Ljubav ne treba nikad da se potroši

0

Nakon što su u decembru simbolično obeležili 26 godina od venčanja, poznati supružnici su početkom januara otputovali u Tajland i na Maldive, gde sa sinovima Stefanom, Viktorom, Filipom i njegovom devojkom Aleksandrom slave svoju ljubav.

foto: Privatna Arhiva

- Boba ume ujutro da me iznenadi voćem koje donese u krevet. Uživali smo u trenucima u kojima smo se posvetili samo sebi i svojoj deci, prepričavali smo brojne porodične anegdote i sećali se trenutaka iz naše prošlosti od kojih nas sada već dele mnoge godine - kaže Brena, među čijim su najslađim sećanjima i ona na daleku 1991, kada se svom dragom obećala na večnu vernost.

 

foto: Privatna Arhiva

- Prija mi saznanje da nismo pogrešili što smo birali jedno drugo. Planirali smo svadbu u trenutku kada je počinjao raspad Jugoslavije. Naravno, mediji su se bavili prognozama o našem opstanku i bilo je isto onoliko i onih koji nisu verovali da ćemo uspeti, koliko je bilo i optimista. Drago mi je što je vreme pokazalo da smo nas dvoje bili u pravu. Tokom svih ovih godina bili smo oslonac jedno drugom, delili i lepo i ružno. Kako vreme više prolazi, sve smo svesniji toga da smo odnegovali pravo prijateljstvo između nas. Jer zaljubljenost je hormonsko stanje i treba ga iskoristiti do daske. A ljubav ne treba nikada da se potroši. Mi smo naučili da razlikujemo te dve stvari, pa zato i trajemo ovoliko - opisuje pevačica, koja je često umela da kaže kako nikada nije sa suprugom glumila srećan par i držala se s njim za ruku kako bi javnost stekla određeno mišljenje o njima.

 

foto: Privatna Arhiva

Jednostavno, vidi se da li dišete jedno za drugo. Lepo nam je kada otputujemo negde sami ili ovako sa decom, kao sada. Brak moramo da negujemo i čuvamo baš kao i poverenje među nama," zaključuje pevačica.

 

makonda-tracker