rođeni su jedno za drugo

ZAVEO JU JE DOK JE BIO OŽENJEN, UPRKOS RAZLICI OD ČETVRT VEKA: Ljubavna priča najsrećnijeg holivudskog para raznežiće i najtvrđa srca!

3

Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns su rođeni istog datuma - 25. septembra, ali sa čak 25 godina razlike.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Osamnaestog novembra su proslavili 18 godina braka, tokom kojeg su dobili dvoje dece - sina Dilana Majkla i ćerku Keris Zitu.

 

Upravo zbog velike razlike u godinama mnogi su se iznenadili informacijom da je par u vezi, ali njima to nije smetalo. A sve je počelo poprilično zanimljivo. Godine 1996. na privatnoj projekciji Majkl Daglas se zagledao u prekrasnu Velšanku, koja je imala glavnu ulogu u filmu "Zoro: Maskirani osvetnik".

 

Fotografija koja se munjevito širi društvenim mrežama: Način na koji se Ketrin Zita-Džons pozdravlja sa svekrom sve zbunio

Uvek govori da se zaljubio u mene onog trenutka kada me ugledao na velikom platnu", priznala je Ketrin Zita-Džouns, koja je svog budućeg supruga upoznala iste jeseni na jednom filmskom festivalu, na kojem je promovisala upravo film "Zoro: Maskirani osvetnik', a Majkl "Savršeno ubistvo". "Rekli su mi da Majkl Daglas želi da me upozna. Bila sam poprilično nervozna jer nisam znala zašto želi da me upozna."

foto: Profimedia

 Stigavši u hotel, prvo je ugledala upravo Daglasa, ali on se samo prošetao pored nje, noseći palice za golf.

Rekla sam bratu, koji je bio sa mnom kako mi se čini da i ne želi baš toliko silno da me upozna jer je samo prošao pored mene, nije me ni primetio", prisetila se godinama kasnije glumica.

Ipak, Daglas ju je i te kako primetio, a uz pomoć prijatelja, tada bračnog para Melani Grifit i Antonija Banderasa, službeno su se upoznali na večeri. Poput pravog kavaljera, zamolio ju je da sedne pored nje. Budući da je to bila večera organizovana povodom premijere "Zoroa", Ketrin je imala mnoštvo obaveza, pa ju je Daglas zamolio da mu se kasnije pridruži na piću u hotelskom baru.

 

foto: Profimedia

Nakon pola sata razgovora iskreno sam joj rekao - znaš, ja sam otac tvoje buduće dece. Zvučalo mi je to sasvim normalno, a onda je ona rekla - znaš, čula sam puno stvari o tebi i videla mnogo toga, zato mislim da je vreme da ti kažem laku noć", otkrio je u jednom televizijskom intervjuu danas 74-godišnji glumac.

Drugog dana Zita-Džouns je otputovala, ali Daglas nije odustajao od svog plana. Poslao joj je cveće i izvinjenje, pa su počeli da se druže.

 

Iznenađujuće je za sve bilo to koliko su polako i s oprezom uživali u tim posebnim zajedničkim trenucima, a zanimljivo je da su se prvi put poljubili tek devet meseci kasnije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker