rođeni su jedno za drugo

ZAVEO JU JE DOK JE BIO OŽENJEN, UPRKOS RAZLICI OD ČETVRT VEKA: Ljubavna priča najsrećnijeg holivudskog para raznežiće i najtvrđa srca!

3

Majkl Daglas i Ketrin Zita-Džouns su rođeni istog datuma - 25. septembra, ali sa čak 25 godina razlike.

foto: Profimedia

Da su zajedno, priznali su tek 1999. godine, na premijeri njenog trilera "Klopka" u Edinburgu. Tada je Ketrin jasno i glasno rekla okupljenim novinarima:

Majkl je ovde večeras iz jednog jedinog razloga - želimo javno da kažemo da smo zajedno."

Može da sakrije i do 10 kilograma viška: Ketrin Zita-Džouns u haljini koja stoji svakoj ženi (FOTO)

 

Ipak, u ovoj divnoj ljubavnoj priči postojao je jedan problem. I to ne mali. Naime, Majkl Daglas još je bio zvanično u braku s Dajandrom, s kojom je dobio sina Kamerona. Iako su se rastali 1995. godine, papiri za razvod još uvek nisu bili gotovi. Dajandra je tada medijima rekla da, pre nego što se oženi Ketrin, mora da se razvede od nje ili da se preobrati u islam kako bi mogao da ima dve žene.

 

foto: Profimedia

Usledila je proslava Nove godine koja im je itekako ostala u pamćenju. Par je zajedno bio u Aspenu, a umesto da uživaju u snežnim radostima, bili su osuđeni na krevet jer ih je oboje uhvatio grip. U jednom trenutku Majkl Daglas je kleknuo ispred nje i postavio joj pitanje koje su svi s nestrpljenjem iščekivali, i poklonio joj antikni prsten Freda Lejtona s 10-karatnim dijamantom, okružen s 28 manjih dijamanata, koji se procenjuje na milion dolara.

 

U to vreme Ketrin je već bila trudna s njihovim prvim detetom, sinom Dilanom. Njega je rodila u avgustu 2000. godine, a 18. novembra par je razmenio i zavete na, kako su ga nazvali, "venčanju godine" u slavnom hotelu Plaza u Njuorku.

Cela ceremonija koštala ih je oko milion i po dolara, od čega je 250 hiljada dolara otišlo na venčanicu s potpisom Dejvida Emanuela, a među zvanicama je bio veliki broj slavnih holivudskih glumaca sa A liste. Ali za Daglasa ništa nije bilo preskupo.

 

foto: Profimedia

Šta god Keterin želi, ona će to i da dobije", izjavio je uoči venčanja.

Inače, par je fotografije svoje proslave prodao britanskom magazinu OK!. Umesto medenog meseca na nekoj egzotičnoj destinaciji, Daglas i Ketrin su noć nakon venčanja proveli u svom stanu s četvoromesečnim sinom.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker