iznenadila javnost

Dona Ares precrtala dugogodišnjeg partnera: Gotovo je i nije mi žao, gde nema poverenja nema ničega!

0

Popularna bosanska pevačica iznenadila je svoje mnogobrojne fanove fotografijom kojom poručuje da je prekinula vezu sa svojim dugogodišnjim partneraom Džavidom Ljubovcijem

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

- Gotovo je i nije mi žao!! Gde nema poverenja tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom zauvek! - napisala je Dona uz objavljenu fotografiju koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

 

Komentari podrške ne prestaju da pristižu, a pevačica, po svemu sudeći, dobro podnosi novonastalu situaciju.

 

- Nije mi žao, srećna sam! - napisala je Dona kao odgovor na reči podrške mnogobrojnih fanova.

 

Nakon svake dobijene bitke ja se narugam toj bolesti, nabacim osmeh i idem dalje: Dona Ares OZDRAVILA!

 

Inače, pevačica je često javno govorila o najtežim trenucima svog života kada se borila sa opakom bolešću, kroz koje je prolazila upravo sa svojim sada već bivšim partnerom, koji joj je, kako je tvrdila, u tim momentima bio najveća podrška i oslonac.

 

- Imala sam zadatak da pobedim strah, u čemu mi je on mnogo pomogao svojom pažnjom, humorom i budnim okom u najkritičnijim trenucima kada sam padala u nesvest a kada se on vrlo dobro snalazio. Mislim da će moja priča koju sam pretočila u knjigu Soba za nikoga najbolje dočarati koliko smo nas dvoje jedna duša i koliko je prava ljubav važna u životu, ne samo u bolesti. Koliko se osećam pobednikom, iako se još lečim, toliko je i Džavid pobednik! - izjavila je Dona za magazin Story 2015. godine.

 

 

A post shared by Donna Ares (@donnaares) on

 

makonda-tracker