krije ga od očiju javnosti

On je uspeo da ukrade srce lepe Džajine ćerke: Svi detalji veze Dragane Džajić i zgodnog biznismena

0

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende, nakon godinu dana, zbog poslovnih obaveza, raskinula je sa Aleksom, ali postoji mogućnost da svojoj ljubavi daju drugu šansu.

foto: Instagram

- Dragana nije osoba koja se lako upušta u veze. Svesna je da je pod pritiskom medija i javnosti i ne želi da pravi loše izbore. Upravo zbog toga se sa Aleksom viđala samo u Monaku, a u Beograd nisu dolazili. Dragana je Aleksa upoznala i sa svojim drugaricama koje su bile oduševljene. Njih dvoje su bili godinu dana u vezi, ali su nedavno raskinuli. Njihovi putevi su se razišli zbog poslovnih obaveza. Dragana je trenutno u Boegradu, a on putuje po svetu, pa nisu mogli da se usklade. Emocije su i dalje prisutne kod oboje, pa postoji velika mogućnost da se pomire. Šta će se dalje tu dešavati, videćemo - završava priču naš izvor.

 

Dragana Džajić: Teško me je zavesti
 

Aleks Davai je biznismen koji godinama uspešno posluje, voli luksuzni način života, ali i te kako ume da se raduje sitnicama kao što su zalasci sunca, ili večere pored mora, što se može videti i na njegovim društvenim mrežama.

 

- Ja sam entuzijasta, volim da se smejem i upoznajem ljude sa osećajem za humor. Puno putujem i sva svoja prijateljstva održavam - rekao je Aleks svojevremeno o sebi.

 

Mnogi su rekli da je njena lepota laž, ali ona im je ovako odgovorila: Dragana Džajić prvi put o plastičnim operacijama (FOTO)

 

Iako u javnosti nisu voleli da se eksponiraju, to ne znači da skrivaju emocije. Iako su raskinuli, Aleks gotovo svaku Draganinu fotografiju komentariše ostavljajući srca, ili poljupce, te je jasno da je ljubav i dalje prisutna.

 

makonda-tracker