u čast 15 godina ljubavi

Kada su se zaljubili, oboje su bili u vezama: Svi detalji ljubavne priče Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović

0

Omiljeni bračni glumački par krije dinamičnu ljubavnu priču

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sloboda i Vojin upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", a malo ko je pomislio da će se među njima dogoditi varnice. Na snimanju su se rodile i simpatije, iako su oboje tada imali partnere. Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda je bila u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem.

 

Tatine morske sirene: Vojin Ćetković po prvi put objavio fotografiju svojih bliznakinja (FOTO)

 

Nakon Vojinovog razvoda i kraha glumičine veze, započeli su romansu. Nakon šest godina veze stali su pred oltar, a venčanje je bilo tajno. Kum na sklapanju braka je bio njihov kolega, Nikola Đuričko. 2008. godine dobili su bliznakinje, ćerke Milu i Veru.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Njima nije potreban luksuz da bi bili srećni: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković otkrili divan trenutak sa porodičnog letovanja (FOTO)


Sloboda i Vojin vešto kriju privatan život od očiju javnosti. S vremena na vreme se pojave zajedno na nekom događaju, ali svoju intimu ne iznose u javnost.

 

Na društvene mreže postavili su, po prvi put, fotografiju na kojoj razmenjuju nežnosti, koja je pokrenula veliki broj pozitivnih komentara. Mrđutim glumica je ubrzo obrisala sliku, iz samo njoj poznatih razloga.

makonda-tracker