uvek u senci

Nikada ga nećete videti na naslovnicama: Stoja Novaković otkriva zbog čega vezu sa Igorem drži dalje od javnosti (FOTO)

0

Iako već godinama uživa u skladnom odnosu, pevačica Stoja Novaković retko je govorila o svom emotivnom partneru. Sve do sada

foto: Instagram
foto: Instagram

Od prvog trenutka kada su se upoznali Stoja Novaković i Igor Jovanović znali su da su jedno za drugo. Iako godinama žive u skladnoj vezi, njih dvoje retko kad govore o detaljima svog odnosa.

 

Zbog njega je uvek bila spremna za SVE: Upoznajte Igora, Stojinog supruga i najveću ljubav njenog života (FOTO)

 

Poznata pevačica ljubav sa Igorem ljubomorno čuva za sebe, ipak, nedavno je otkrila više detalja o čoveku koji je već godinama centar njenog sveta.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Aleksandar Jovanović

 

Stoja Novaković je Igora upoznala kod zajedničkih prijatelja, i iako joj je emotivni parnter velika podrška u poslu kojim se bavi, ona retko govori o njemu. Sve do sada.

 

Stoja Novaković: Sve glasnija svadbena zvona

 

Moj Igor je intelektualac. Arhitekta je po struci i ne voli preterano da se povlači po medijima. Nije od onih supruga koji će da nosi torbe i živi od žene. Moj muž ima svoju platu, ja svoju. Bitna je ta ljubav. On, inače, dobro radi moj PR. Pomaže mi koliko god može u poslu, podrška mi je dobra. Drago mi je što je on veličina i što mu ne trebaju mediji da bi neko rekao: "Hej, to je Igor Jovanović", nego gradi svoju karijeru na svoj način - izjavila je ona u emisiji "Premijera".

makonda-tracker