Stoja Novaković: Sve glasnija svadbena zvona

1
Folk pevačica Stoja Novaković i njen partner Igor Jovanoviću vezi su već pet godina, a odlučili su baš za Story da prvi put progovore o tome kako su se upoznali i kakve zajedničke planove imaju
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Već prilikom prvog susreta kod zajedničkih prijatelja, folk pevačica Stojanka Novaković Stoja i arhitekta kompanije Jub boje Igor Jovanović prepoznali su jedno u drugom srodne duše, pa tako već pet godina žive u skladnoj emotivnoj vezi ispunjenoj harmonijom i međusobnim razumevanjem. Iako pre upoznavanja sa popularnom folkerkom nije često imao priliku da sluša njenu muziku, perspektivni ekonomista brzo je shvatio da njih dvoje dele mnoga zajednička interesovanja i da imaju slične poglede na svet. Pevačici je posebno važno to što su njen sin Milan i unuka Milica sa odobravanjem prihvatili njenog novog partnera, a o tome kako je započela njihova veza, Stoja je nakon dugo vremena ćutanja na temu emotivnog života, odlučila da  progovori prvi put za Story.

- Igor mi se nije udvarao na klasičan način već me je veoma neprimetno osvajao svojom inteligencijom, duhom i šarmom. Zahvaljujući tim osobinama i danas, posle pet godina, čini mi se da smo se nedavno upoznali jer me neprestano iznenađuje - počinje svoju ljubavnu priču Stoja dok se njen partner nadovezuje:

- Iznenadio sam se kada sam shvatio koliki je moja draga borac. Sa druge strane emotivna je i plemenita osoba. Veoma je pravedna i poštena, a u poslu je veliki profesionalac - kaže Igor koji otkriva da su njih dvoje otpočeli zajednički život ubrzo pošto su uplovili u romansu.

- Već na prvim sastancima shvatili smo da smo jedno za drugo, pa smo tako na početku veze počeli da živimo zajedno. Sada svoje zajedničke trenutke najradije provodimo sami, opuštajući se i uživajući zajedno. Kada nam vreme to dozvoljava, volimo da idemo na zajednička putovanja, a nedavno smo boravili u Australiji gde je Stoja imala nekoliko nastupa. Trudimo se da uvek odemo na neku daleku destinaciju jer smo samo jednom bili u Crnoj gori i tada nam se letovanje pretvorilo u jurnjavu sa fotografima.

Iako je sa samo devetnaest godina u saobraćajnoj nesreći izgubila supruga za koga se udala tri godine ranije i rodila mu sina Milana, pevačica se ne plaši novog ulaska u brak. Igor i ona odavno planiraju da svoju vezu krunišu venčanjem, a kako su sigurni da su stvoreni jedno za drugo razmišljaju i o zajedničkom potomstvu.

- Vrlo često pričamo o zajedničkom detetu, ali videćemo. Drago mi je da sam našla čoveka sa kojim retko imam nesuglasice i živim u najlepšoj mogućoj harmoniji što mi je u životu i najvažnije - završava Stoja.

Ivana Nikolić

makonda-tracker