za sva vremena

Nakon poruke na ogledalu da se ne vraća prerezala je vene: Ljubav je koštala života (FOTO)

0

Bio je to sudbonosni susret, partneri u filmu postali su par i u životu...

 

A post shared by Léa Tonetti (@leatonetti) on

 

Mada se deklarisala kao Nemica, Romi je svoje najveće uspehe, ali i neuspehe „slavila“ u Francuskoj. U želji da pobegne od „slatke Sisi“, pritiska prevelikih očekivanja i problema u porodici, Romi je 1958. otišla u Pariz da sa Alenom Delonom snimi film „Kristin“. Bio je to sudbonosni susret. Partneri u filmu postali su par i u životu. I dok su ih francuski mediji pratili u stopu, nemački su bili ogorčeni što ih je omiljena glumica „izdala“.

Par je ubrzo ljubav ozvaničio veridbom.

 

Ljubavno pismo zbog kojeg su mnogima pošle suze: Suprug poznate pevačice nikad neće zaboraviti ovu rođendansku čestitku (FOTO)

 

Veza sa Delonom završena je neslavno. Lepa Nemica tokom pet godina zabavljanja tolerisala je brojne Delonove „nestašluke“, a on joj je uzvratio tako što je 1963. raskinuo veridbu. Na ogledalu joj je ostavio kratku poruku: „Otišao sam u Meksiko sa Natali. Ne vraćam se“. Romi je prerezala vene. Srećom spasli su je na vreme. Uprkos svemu ostali su bliski prijatelji do kraja njenog života.

 

A post shared by Gabriele Dallari (@gabriele.dallari) on

DELONOVO PISMO
ROMI Šnajder sahranjena je zajedno sa pismom njene najveće ljubavi Alena Delona: „Nikada nisi bila lepša. Vidiš, naučio sam nekoliko nemačkih reči zbog tebe“, zapisao je Delon na nemačkom i dodao: „Volim te, ljubavi moja“.

makonda-tracker