Hiljade obožavateljki u ekstazi

Ni nakon devet godina braka, ona ne može da sakrije sreću: Sloboda objavila fotografiju zbog koje ćete se i vi ponovo zaljubiti u Vojina (FOTO)

0

Jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni sve je zaljubljeniji iako su prošle godine od njihovog prvog susreta...

 

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

Lepa glumica, koja u ovoj seriji igra Anu Dandolo, suprugu Stefana Prvovenčanog, ponovo ispred kamere sarađuje s Vojinom, budući da je baš on oživeo lik prvog srpskog kralja.

 

Ovde ona i Vojin proživljavaju najlepše trenutke: Sloboda Mićalović otkrila kako izgleda njen porodični raj na Dunavu (FOTO)

 

Do sad smo na njenom profilu više puta imali priliku da vidimo interesantne fotografije nastale tokom snimanja serije Nemanjići, a Sloboda se juče pohvalila i izgledom svog dragog. Ona je, naime, objavila fotografiju Vojina u kostimu Stefana Prvovenčanog i u opisu istakla nekoliko smajlija sa srcima umesto očiju.

 

 

Nemanjici#stefanprvovencani #vojincetkovic #????????????

A post shared by Sloboda (@sloboda_micalovic_boba) on

 

S obzirom na to kako izgleda i da je mnoge podsetio na Žarka Lauševića u ulozi Miloša Obilića, jasno je da će mnoge devojke biti zaljubljene do ušiju u poznatoj glumca...

 

makonda-tracker