intervju

Zaljubljena je u svog supruga i veruje u sve što on kaže: Jelisaveta Orašanin iskreno o svom odnosu sa Milošem

0

Zaigrala je večeras u predstavi "Hotel 88". Bila je odlična u ulozi Sandre, lajfstajl blogerke. Bila je to još jedna njena uspešna rola. Čim se predstava završila, novinarima je odgovarala na pitanjao planovima, da li je teško preći toliki put, doći iz Amerike i zaigrati na bini

foto: Kurir
foto: Kurir

- Sandra je prilično površna devojka. Veoma je naivna, infatilna i samim tim proguta svaku priču koju joj neko kaže. Instagram je njen život. Ona je lajfstajl blogerka, ali ne ona prava lajfstal blogerka, koja se muči, već ona koja se time usput bavi. Nekako sve što se nije objavilo na Instgaramu, u njenom slučaju znači da se i nije desilo u njenom životu. Ona je dosta drugačija od mene. Mlađa je (smeh), ali dobro, obe smo mlade. Ali, ona je devojka, koja je, da kažem površna, zaljubljena u svog supruga i veruje mu u sve što joj on kaže - objašnjava Jelisaveta koliko je slična sa likom koji tumači u predstavi.

 

Otišli su na večeru kod prijatelja, a jedan detalj oduševio je sve: Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić blistaju od sreće (FOTO)


Jelisaveta je nedavno bila u Americi, gde je njen suprug Miloš Teodosić potpisao ugovor za NBA klub "Kliperse". Prešla je kilometre i kilometre zbog ove uloge.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker