Novi story

Danijela i Stefan Buzurović: Sreća dece nam je najvažnija

0

U porodici popularnih supružnika prethodnih dana bilo je pregršt razloga za slavlje, pa su posle večere, povodom godišnjice njihovog braka, velikom žurkom obeležili prvi rođendan i krštenje ćerke Klare, čemu se posebno obradovao njihov sin Nestor

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Najbolje stvari u životu dešavaju se bez planiranja. To su često nenajavljena putovanja, susret sa voljenom osobom, žurke iznenađenja, ali zašto da ne – i venčanja. Tako je i brak između televizijskog para, Danijele (35) i Stefana Buzurovića (31), stigao samo 23 dana nakon njihovog zabavljanja. Na opšte zaprepašćenje familije, za sve njih to je bila ishitrena odluka kojoj jedino njih dvoje nisu mogli da pronađu nikakvu falinku. Dokazali su da čovek i kada je zaljubljen može doneti najrazumnije odluke. Danijela i Stefan izvanredan su primer savremenog para koji vodi porodični život zasnovan na tradicionalnim vrednostima i njih dvoje čine idealan spoj svega što jedan srpski brak neguje. Njihova ljubav pokazala se dovoljno jakom da preživi četiri godine, mada je onaj brak pred matičarem još malo pa na pola puta ka petoj godišnjici. Ovu, pred Bogom, proslavili su 12. maja, ali kod njih se obeležava i 27. novembar, dan kada su započeli vezu. I tu slavljima nije kraj. Za ove savršene četiri godine, Buzurovići su stigli da dva puta prošire porodicu, pa sa malim Nestorom (4) i Klarom koja je proslavila svoj prvi rođendan, nikada nije dosadno.

 

Upravo pet dana posle godišnjice Danijelinog i Strefanovig braka, 17. maja, Klara je proslavila rođendan i to je bio savršen dan da se u Sabornoj crkvi obavi njeno krštenje.

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 610. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka 26. maja

makonda-tracker