Dan zaljubljenih na Maldivima

Ana Sević i Darko Lazić: Probudili smo staru strast

0
Poznati pevači i mladi supružnici otputovali su na porodični odmor da bi se na egzotičnom ostrvu u Indijskom okeanu, daleko od užurbane svakodnevice, posvetili jedno drugom, svom braku i ćerki Loreni koja je centar njihovog sveta.
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Popularni bračni par Ana Sević (31) i Darko Lazić (25) krajem prethodne godine prošao je kroz buran period kada su često bili meta medija povodom navoda o krizi u njihovom odnosu. Iako mnoge stvari mogu uspešno da se sakriju, ljubav i sreća ne spadaju među njih.

 

Dok su priče o razvodu mladih supružnika bile gotovo svakodnevna tema u tabloidima, oni se nisu obazirali na to, već su posle novogodišnjih praznika spakovali kofere i uputili se na porodično putovanje.

 

Odabrali su prelepe plaže Maldiva, gde uživaju sa svojom naslednicom Lorenom (2). Jedan on najlepših praznika koji se obeležava širom sveta 14. februara, Dan zaljubljenih, Ana i Darko provešće upravo na ovom egzotičnom ostrvlju, gde su se posvetili jedno drugom, romantici i nežnostima. U razgovoru za Story, ovaj par govori o ljubavi, zajedničkom sazrevanju tokom bračnog života, ali otkrivaju i to na koji način i dalje jedno drugo zavode...

 

Kompletan intervju i ekskluzivne fotografije sa Maldiva potražite u novom, 595. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka, 10. februara.

 

U susret Danu zaljubljenih, magazin Story uz novi broj svim čitaocima poklanja novi CD grupe Regina.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker