novi glossy

Dragan Kojić Keba u prvoj PRAVOJ biografiji otkriva: Predvideo sam SMRT brata Saše!

0

Još kao trinaestogodišnjak čuveni folk pevač predvideo je svoju slavu, potom je u snovima video ženu s kojom danas deli već tri i po decenije života i ima dvoje dece, a bogata muzička karijera neretko mu je bila presecana skandalima o kojima se dugo pričalo

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Nemiran, mladalački duh pevača Dragana Kojića Kebe kao da nije adekvatna protivteža za tri decenije staža, koliko će 5. decembra proslaviti sa svojom publikom na solističkom koncertu u Sava centru. Ali ni te godine ne mere tačno koliko se on zaista bavi muzikom, jer se ona u njegov život uvukla znatno ranije.

 

- Kad me pitaju kada sam rođen, volim da kažem jednog lepog dana u oktobru, a u horoskopu sam Vaga/Blizanac. Ne skrivam ja godine zato što ih se plašim - ničega se ne plašim, a pogotovo ne prolaznosti vremena - već zato što one označavaju ono materijalno, a ja duboko verujem i u onaj drugi, nematerijalni svet, pa često ponovim da telo umire, a duša ne. Takođe, godine čuvam za sebe jer su one nekakva moja magija. Istina, nikada neću biti mlađi nego što sam danas, ali uprkos tome, žestoko odgovorim svakome ko me za njih pita - počinje priču o svom životu pevač...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 54. broju magazina Glossy, koji u sredu, 21. novembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker