novi glossy

Prva PRAVA biografija Dare Bubamare: Prijatelji su mi smestili SEKS-SKANDAL!

1

Iako se u detinjstvu često tukla sa vršnjacima, plavokosa pevačica se kako je vreme odmisalo, sve više rukovodila emocijama. Nakon jednog braka zbog paprira, i drugog iz ljubavi, prestala je da bude formalista, pa danas najviš uživa u ulozi majke

foto: Andreja Damnjanović, Zoran Kuzmanović Minja

Kada se pojavila na estradnom nebu, Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara, važila je za malog, slatkog, simpatičnog zvrka s najlepšim osmehom i iskrenim pogledom. U međuvremenu je izrasla u damu, majku, suprugu i pevačicu za kojom se diže prašina.

 

 

Njena životna priča ne liči ni na jednu drugu, ali svojim dramatičnim usponima i padovima asocira na scenario iz nekog filma. Sve što ima, stvorila je sama. Iz godinu u godinu bila je sve luđa, ali uvek svoja.


- Odrasla sam u skromnoj radničkoj porodici. Majka mi je radila u bolnici, a tata kao vozač u GSP. Bila sam nestašna, družila se s dečacima, ali sam roditelje slušala i u njih gledala kao u svetinju. U školi sam bila dobra i uvek kući dolazila na vreme. Tata me nikada nije udario - počinje priču pevačica koja je još u osnovnoj školi pokazala interesovanje za muziku i glumu...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 53. broju magazina Glossy, koji u sredu 14. novembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir!

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

 

 

 

makonda-tracker