IZGLEDA KAO MILION DOLARA

Ova manekenka je KUMOVALA Karleuši: Važila je za jednu od NAJLEPŠIH SRPKINJA, a onda NESTALA IZ JAVNOSTI

0

Prelepa Ivana Kukrić gradila je svetsku karijeru, a početkom ove godine ubijena je njena velika ljubav.

Ivana Kukrić
Ivana Kukrićfoto: Miloš Nadaždin

Lepotica Ivana Kukrić postala je poznata tokom brojnih modnih kampanja u kojima je učestvovala, pošto se modelingom bavila od svoje 17. godine. Već godinama živi na relaciji Los Anđeles-Beograd. Radila je za svetski poznate modne kreatore i brendove, a njene slike krasile su naslovnice mnogih časopisa.

 

Ipak, Ivana je odlučila da se povuče iz javnosti, a čuvala je svoju intimu i privatnost. Danas lepa Ivana Kukrić sa mužem čeka dete. Manekenka je u devetom mesecu trudnoće i blizu je trenutak kada će se ostvariti u majčinskoj ulozi.

 

Manekenka je progovorila za "Bazar" o trudnoći i otkrila pol svog deteta.

Trudnoću zaista nisam ni osetila. Na sreću, nisam imala nikakvih problema, tako da nisam morala da menjam svoj uobičajeni ritam i način života, što mi je bilo veoma bitno. Tokom cele trudnoće bila sam vrlo opuštena i ponašala se kao da nisam u drugom stanju. Iako mi je bilo zaista svejedno da li će biti dečak ili devojčica, bila sam presrećna kada sam saznala pol. Čekamo devojčicu i jako se radujem tome", izjavila je buduća mama Ivana Kukrić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

Ivana Kukrić je 2004. godine bila kuma na venčanju Jelene Karleuše i Bojana Karića. Početkom ove godine Kukrić je dospela u centar medijske pažnje kada je ubijena njena nekadašnja velika ljubav i verenik Dragoje Trišić Triša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on

Činjenica je da je Ivana Kukrić kao vino, jer godine njenom izgledu ne mogu ništa.

 

 

makonda-tracker