NOVI GLOSSY

KIJA KOCKAR EKSKLUZIVNO SA SEJŠELA: Nikada neću biti ljubavnica!

2

Dok boravi na egzotičnom sedmodnevnom odmoru, atraktivna pevačica otkriva kako se oseća mesec dana nakon razvoda, objašnjava zašto bi prevaru oprostila i kaže da veruje u ljubav za ceo život

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Nakon razvoda od Slobodana Radanovića, sve angažovanija pevačica Kristina Kija Kockar (29) odlučila je da okrene novi list u životu. Sve brojnije nastupe na sedam dana je prekinula egzotičnim odmorom za koji je ovoga puta birala Sejšele. Ova mala ostrvska država u Indijskom okeanu kao da je stvorena za fazu života u kojoj se atraktivna plavuša trenutno nalazi. Sigurna u svoja osećanja, više se i ne preispituje kada je reč o ljubavi i budućnosti.

 

Glossy: Kako se provodite na Sejšlima?

 

- Ovde je raj i mir, tako da odmaram i dušu i telo. Volela bih da mogu da ostanem duže.

 

Glossy: Kao stjuardesa, proputovali ste ceo svet. Zašto ste sada birali baš Sejšele za odmor?

 

- Već sam bila na ovom ostrvu, a odlučila sam se jer ovde u ovom periodu najmanje pada kiša, a i ne treba nam viza. Iskreno, više sam za neke krajeve gde nije bas ovako mirno...

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 46. broju magazina Glossy, koji u sredu, 26. septembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker