novi glossy

EKSKLUZIVNI PAPARACO - Jovana i Željko Joksimović: Intimna proslava godišnjice braka

0

Tačno 14. septembra, na dan kad su se navršile četiri godine otkako su se venčali u crkvi, poznati supružnici ručkom udvoje u jednom prestoničkom restoranu obeležili su svoj mali praznik ljubavi

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Četrnaestog septembra 2014. godine voditeljka Jovana Janković (37) obećala se na večnu vernost pred bogom kantautoru Željku Joksimoviću (46) u Crkvi Aleksandar Nevski u centru Beograda.

 

Mada su dve i po godine ranije bračne zavete razmenili na Maldivima, poznatom paru značilo je da brak sklope i po pravoslavnim običajima i pred najužom familijom i prijateljima, za koje su potom upriličili svadbeno veselje.

 

Ipak, najdraži gost na venčanju bio im je sin Kosta, koji je tada imao samo pet meseci, a koga su srećni roditelji nosili sa sobom sve do oltara...

 

 

Kompletan tekst i ekskluzivne fotografije potražite u novom, 45. broju magazina Glossy, koji u sredu, 19. septembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker