novi glossy

Aleksandra i Filip Živojinović: Srećni smo jer čekamo SINA!

0

Atraktivna pevačica i uspešni sportski menadžer pre nekoliko dana saznali su pol bebe koju čekaju, pa dok uživaju u letovanju na Jamajci, već maštaju o prvim danima sa svojim naslednikom

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Kada je pre dva meseca saznala da je u drugom stanju, pevačica Aleksandra Živojinović i njen suprug Filip nisu mogli da sakriju sreću i oduševljenje.

 

Radosne vesti najpre su podelili sa članovima najuže porodice i kumovima, a onda i sa bliskim prijateljima koji su im poželeli sve najlepše. Supružnici, koji su se 21. juna u Beogradu jedno drugome zakleli na večnu ljubav, nedavno su saznali i pol bebe.

 

U porodicu Živojinović stiže prvo unuče, i to muško, što je bračni par posebno raznežilo. Pevačica, koja je inače jedinica, zaplakala je kada su joj lekari saopštili da će roditi dečaka, a radost zbog toga nije skrivao ni njen životni saputnik.

 

Budući roditelji su, otkako su saznali za radosne vesti, sve podredili dolasku bebe na svet....

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 43. broju magazina Glossy, koji u sredu, 5. septembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: glossy

 

makonda-tracker