novi glossy

Rada Manojlović ekskluzivno za Glossy: Za rođendan sam poželela BEBU!

0

Pevačica kaže da bi se rado udala za svog emotivnog partnera Harisa Berkovića i da smatra da je došlo vreme da se ostvari u ulozi majke

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Rada Manojlović prošle nedelje proslavila je 33. rođendan. Ona je svoj divan dan obeležili u krugu porodice i najbližih prijatelja, s kojima nema vremena često da se viđa jer je poslovne obaveze vode na sasvim drugu stranu.

 

Tog dana ona je ipak uspela da ugasi svećice na rođendanskoj torti pred onima koje najviše voli. Njeno srce je bilo puno, a čitaocima Glossyja otkrila je i svoju rođendansku želju.

 

- Dok sam gasila svećice, poželela sam da se ostvarim kao majka. U životu sam mnogo toga postigla, sada je konačno došlo vreme da razmišljam o zasnivanju porodice  - započinje priču Rada sa osmehom...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 42. broju magazina Glossy, koji u sredu, 29. avgusta dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker