novi glossy

Jovana Joksimović: Misterija bebe Prva

1

Dok se priprema za povratak na posao posle rođenja bliznakinja Ane i Srne i za početak rada na TV Prva, voditeljka govori o teškom porođaju i porodici i otkriva da će se njoj i Srđanu Predojeviću u studiju jutarnjeg programa pridružiti i pas labrador

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Jovana Joksimović spremna je za nove radne pobede. Voditeljka koja je sa kolegom Srđanom Predojevićem postala deo tima Prve televizije prvi put nakon rođenja bliznakinja Ane i Srne, ali i odlaska s televizije Pink, govori za magazin Glossy.

 

Novi jutarnji program "Jutro sa Jovanom i Srđanom", koji će voditi zajedno sa svojim kumom Srđanom Predojevićem od 5. marta svakog jutra od 6.55 do 11 časova, biće drugačiji od svega što je do sada radila.

 

 

O tome, roditeljstvu, ali i braku sa pop pevačem Željkom Joksimovićem lepa voditeljka otvoreno govori u intervjuu za magazin Glossy.

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 16. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.


Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker