ISPOVEST

Suzana Jovanović i Saša Popović za novi Glossy otkrivaju: Kako smo sačuvali brak

2

Poznati supružnici govore o svom odnosu, otkrivaju u čemu je tajna opstanka njihove veze i na koji način vaspitavaju decu Danijela i Aleksandru

foto: Privatna Arhiva

Da bavljenje estradom podrazumeva neuredan porodični život, skandale i težak opstanak bračne zajednice, demantuju poznati supružnici Suzana Jovanović i Saša Popović. Brak folk pevačice i direktora "Grand produkcije" traje nešto više od dve decenije, a oni koji su im bliski svakodnevno potvrđuju kako među njima gotovo da nema razmirica.

 

Koliko je reč o snažnoj ljubavi, ali i želji da u svoju porodicu utkaju svu svoju ljubav i energiju, govori i činjenica da je Saša uz svoju izabranicu prihvatio kao svoje dete i Suzaninog sina Danijela, kojeg je ona rodila u prethodnom braku, a potom su u toj zdravoj atmosferi dobili i Aleksandru, kao krunu svoje ljubavi.

 

- Ljubav bez kompromisa je nemoguća. Greši svako ko misli da je drugačije. Nemerljivi su mir, sreća, zadovoljstvo i ljubav koje osećam pri pomisli na svoju porodicu - počinje priču Saša, dok se Suzana na trenutak vraća na dan njihovog venčanja...

 

Kompletan tekst pročitajte u novom, 10. broju magazina Glossy, koji dobijate na poklon uz današnje izdanje lista Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker