Emina Jahović: Ni moj brak nije savršen

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Sandra

27-06-2010 10:56h
Odlican intervju,prelepe fotografije,svaka cast!

Lili

27-06-2010 16:49h
Divna pjevacica i glumica, prelijepa je...prirodna, sto se danas to rijetko vidja.

maja

27-06-2010 17:55h
E moja EMina kada ti moras da pazis da si uvijek lijepa da te muz ne bi ostavio, nema od te ljubavi nista!

Sonique

27-06-2010 22:35h
Mogla je makar na jednoj slici da pokaze koliko zaista voli to dete, a ne da sedi pored njega. Ona je vanzemaljac i jadan ovaj covek kad je ozenio ovu kvaziumetnicu koja koristi njegovu dobrotu za svoje hirove.
Kad nije hteo Miskovic da je zeni....

ANA

02-07-2010 18:39h
KAKO SU PEVACICE POCELE DA NAM SE POVERAVAJU O SVOJIM LOSIM BRAKOVIMA TAKO JE I EMINA UKAPIRALA DA BI TO MOGLO DA JOJ DONESE POENE
DZABA

Teodora Z

05-07-2010 16:01h
Dovoljno je da je pogledas i da shvatis da je pravi andjeo.U potpunosti podrzavam njeno drzanje,jer niko nece pored se zenu koja se "pusti kao tikva niz brdo".Drago mi je sto je konacno svima stavila do znanja da je njena ljepota rijetkost koju ne mogu imati svi.Emi volim te

Mira

27-11-2010 17:33h
Sonique dala si potpuno bolestan komentar, ko moze slikom da pokaze ljubav i koliko voli dete.Ljubav se ne pokazuje slikama gde dete sedi da li je pored njega ili u krilu vec delima.
Maja zbog takvih stavova kao sto je tvoj muskarci i imaju ljubavnice. Niko ne voli zapustene zene a kod nas cim se udaju lice na cudo a muskarci nadju sa kojom ce da spavaju a zapustene udate zene samo imaju ulogu neplacene kuvarice i sluzavke.
Emina i treba da vodi racuna o svom izgledu i zdravlju njena lepota je koa umetnicko delo

Marijana

12-12-2013 22:35h
Bravo Miro! Sto bi se reklo, svaka ti je na mestu! :) Divna je Emina, zaista.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: