Severina Vučković: Moja brazilska avantura

0
Prepuna utisaka sa čarobnog putovanja koje joj je promenilo pogled na svet, regionalna pop zvezda Severina Vučković komentariše spekulacije o svojoj navodnoj vezi sa predsednikom Fudbalskog saveza Hrvatske Davorom Šukerom i otkriva kako je zaradila virus koji
Severina Vučković, foto: Privatna arhiva
Severina Vučković, foto: Privatna arhiva

Prepuna optimizma i vere u pobedu svoje reprezentacije, pop zvezda Severina Vučković (42) uputila se 10. juna na Svetsko prvenstvo koje se organizuje u Brazilu. Entuzijazam dostojan radoznalog turiste ubrzo je zamenila navijačkim strastima kada su zaigrali Brazil i Hrvatska, ali poraz njenih zemljaka ipak joj nije pokvario planove za dobar provod. Obilazila je gradove, turističke atrakcije i prirodne lepote  jedne od najvećih zemalja sveta, a društvo joj je pravio njen menadžer Tomislav Petrović, kao i predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker. To je bio dovoljan povod za spekulacije koje su se ubrzo proširile regionom da je Severina navodno započela romansu sa nekadašnjim fudbalskim reprezentativcem. Ubrzo potom on je dao intervju za jedan srpski tabloid u kom je izjavio da mu je prijalo druženje sa Vučkovićevom. Davor nije štedeo komplimente ne njen račun i tom prilikom naglasio je kako je ona lepa i spolja i iznutra. Međutim, njih dvoje su samo u prijateljskom odnosu, što atraktivna Seve ekskluzivno otkriva u intervjuu za Story i prvi put nakon povratka iz Brazila iznosi sve detalje svoje avanture prekinute iznenadnom virusnom infekcijom koja ju je oborila u krevet uoči utakmice BiH - Argentina. Taj meč trebalo je da gleda u hotelu, ali druženje sa prijateljima kraj bazena zamenila  je hotelskim krevetom gde je ostala prikovana puna 24 sata. Kada se malo oporavila, napravila je fotografiju koja je zapalila društvene mreže jer su se videli pojedini nagi delovi njenog tela. 

Story: Utiske iz Brazila sigurno ne možete da sublimirate u jednu rečenicu. Kakva je atmosfera vladala iza kulisa Svetskog prvenstva?

- Već sam bila na Mundijalu 2002. godine u Japanu. Uputila sam se tamo u modnu misiju zbog Jamamota i doživela sam pravu sportsku avanturu. To je za mene bilo veliko otkriće jer nisam mogla da verujem kakve je emocije u meni izazvala pobeda hrvatske reprezentacije nad Italijanima od 2:1. Bila sam doslovno obezglavljena, kao i svi oko mene. U Brazilu je bilo isto, taj prvi gol protiv reprezentacije domaćina proslavili smo vrišteći, a kasnije, kad smo izgubili, tešili smo se činjenicom da je ipak reč o vrhunskoj reprezentaciji koja igra na svom terenu i  pred domaćim navijačima. Pored toga, bilo je i vruće, a to su za njih normalni uslovi. I da, sudija sigurno ima problem sa dioptrijom jer nas je grubo oštetio. 

 

Story: Da li je na terenu bilo veselije nego u vašoj pesmi Brazil?

- Tu pesmu napisala sam spontano, nepretenciozno i na kraju otišla čak i na Svetsko prvenstvo. Još 1998. godine numera Devojka sa sela bila je najdraža našim reprezentativcima. Ove godine dobila sam poziv da opet nešto otpevam, što sam rado učinila. Glavni razlog mog puta na Mundijal  jeste to što sam Severina pa imam sreću da me svuda pozivaju, od otvaranja raznih prodavnica do odlaska na Svetsko prvenstvo. Kako bih vam rekla, ipak radije odem do Brazila, a ponekad svratim i u mesaru, nije meni ni to mrsko.

 

Razgovarao: Nikola Rumenić

 

Kompletan intervju pročitajte u novom, 458. broju magazina Story, koji je u prodaji od petka 27. juna.

makonda-tracker