Emina Jahović: Moja čarobna noć sa Majklom Medsenom

0
Pevačica Emina Jahović-Sandal na Story&Fest party specijalnim letom doputovala je iz Istanbula u Beograd, a susret i razgovor sa holivudskim glumcem Majklom Medsenom pamtiće zauvek
Emina Jahović, Majkl Medsen, Foto: Luka Šarac, Petar Đorđević, Privatna arhiva
Emina Jahović, Majkl Medsen, Foto: Luka Šarac, Petar Đorđević, Privatna arhiva

Dolazak glumca Majkla Medsena u Srbiju napravio je pometnju na domaćoj medijskoj sceni, ali njegovo pojavljivanje na Story&FEST partiju, organizovanom u hotelu Metropol, definitivno je šoubiz događaj meseca. Samo tri dana pre nego što ga je u svoj kabinet primio premijer Srbije Ivica Dačić, Medsen je na žurki našeg magazina organizovanoj povodom otvaranja FEST-a ponosno pozirao sa pop zvezdom Eminom Jahović-Sandal (31), a ona je za ovu priliku specijalnim letom doputovala iz Istanbula i to u jeku priprema za veliku proslavu povodom prvog rođendana svog sina Javuza. U intervjuu za Story, pevačica priča o razgovorima koje je vodila sa slavnim holivudskim umetnikom, profesionalnim planovima kojima je okupirana, ali i slatkoj privatnoj svakodnevici koja joj je podstrek u svemu što radi.

Story: Naš party slavio je filmsku umetnost. Jeste li nakon uloge u turskoj seriji Polje lala zauvek rekli zbogom glumi?

- Najpre da kažem da sam bila presrećna zbog toga što sam bila deo atmosfere na vašoj žurki. Naravno, glumi nisam rekla zbogom. Tom poslu mogla bih da se posvetim i u budućnosti. U novom spotu za pesmu Nedostaješ videćete da dok plešem mogu i da odglumim ponešto, a reč je o mešavini baleta i modernog plesa, a probe te koreografije bile su mi veoma naporne.

Story: Kreacija Erolala Bajraka na našoj zabavi pristajala vam je savršeno...

- Reč je o izuzetno teškoj haljini sa kojom sam se namučila, ali zbog vas je to zaista vredelo. (Smeh)

Story: Kakav utisak je na vas ostavio Majkl Medsen?

- Zaista je fin i kulturan čovek. Nisam imala prilike da ga bolje upoznam na vašem partyju, ali je bilo sasvim dovoljno da shvatim kako je izuzetno pristojan. Poznajem njegov glumački opus i veoma mi se dopada.

Story: Najavili ste objavljivanje balade pod nazivom U senkama isti, ali ste ovih dana to odložili i izdajete brzu numeru za koju ste spot snimili u Beogradu?

- Moja producentska kuća iz Turske odlučila je da u proleće uđem s bržom pesmom i došlo je do promene plana pa sada prvo objavljujem singl koji će za srpsko tržište nositi naziv Nedostaješ. Numera je vrlo neobična i nema dodirnih tačaka ni sa jednom koju sam do sada snimila. Pesmu U senkama isti nisam stigla da izdam za Dan zaljubljenih jer sam imala jak faringitis, a potom i laringitis.

Story: Da li je tačno da ste zbog bolesti sa ukućanima komunicirali pisanim porukama?

- Ne. To su smešne priče iako glavna terapija u slučaju pomenuta dva oboljenja jeste ćutanje i odmaranje. Kod mene je to nemoguće jer imam dvoje male dece.

Story: Jeste li odložili proslavu rođendana mlađeg sina Javuza koji je 21. februara napunio godinu dana?

- Velika proslava biće upriličena 2. marta. Pozivnice našim prijateljima ispisali smo u Jamanovo ime i tekst glasi: Ćao drugari, odlučio sam da napravim svom bratu parti iznenađenja i da vas upoznam s njim pošto on još nema školske drugare. Međutim, obeležili smo i dan kada je napunio prvi rođendan… Javuz je dodirnuvši svećicu malo izgoreo prstić i počeo da plače. Iako je rođendan mog mlađeg sina, Jaman je tražio i svoju tortu, ali sam morala da reagujem i objasnim mu kako on duva svećice samo jednom godišnje.

Story: Da li je Javuz prohodao?

- Nije, još puzi. Presladak je i počeo je da se igra automobilima.

Story: Snimili ste nedavno reklamu u kojoj vas Mustafa zavodi. Da li je bio tako romantičan i kada ste se upoznali?

- Bio je još romantičniji, ali naš odnos je i dalje neverovatan. Slažemo se u svemu, srećni smo i uživamo u malim stvarima i cilj nam je da decu izvedemo na pravi put. Naša ljubav je konstantna i to je nemoguće sakriti i pred objektivima.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker